Individueel

Werken in creaties

Praktijk voor Creatieve Expressie


Creatieve Expressie stimuleert niet alleen de algemene beeldende vorming, maar ook de groei in het creatief vormgeven van persoonlijke processen.

De individuele sessies van Werken in Creaties stimuleren de eigenheid en het vermogen van deze Creatieve Expressie.   

Met Creatieve Expressie kun je uitdrukken wat met woorden moeilijk gaat, het maakt persoonlijke verhalen en belevingen zichtbaar, wat de ontwikkeling en de groei van eigenheid stimuleert en zelfverzekerdheid teweeg brengt.

Individuele Creatieve Expressie sessies van Werken in Creaties zijn inzetbaar bij uiting van de innerlijke belevingswereld bij autisme, bij herstel en revalidatie processen, bij chronische ziekten, en overigeherstel processen met een levensveranderend karakter.

De individuele sessies Creatieve Expressie van Werken In Creaties bieden een waardevol hulpmiddel om zelf een actieve inbreng te hebben in het proces van verwerking en/of levensverandering..

Bij de individuele Creatieve Expressie sessies staat het ontdekken van de persoonlijke expressieve vaardigheden en het beeldend vormgeven centraal. Wat men tijdens deze fase doorleeft maakt de weg vrij voor nieuwe inzichten welke als doel   een nieuwe balans mogelijk maken.

Bij Werken in Creaties worden diverse disciplines en materialen ingezet zoals klei, potlood, verf, linoleum, steen, hout of gemengde technieken.

De individuele Creatieve Expressie sessies van Werken in Creaties zijn voor een ieder geschikt, je hoeft hier geen ervaring of talent voor te hebben.

Deze individuele Sessies worden op lokatie gehouden, in revalidatie/herstel centra, instelling of aan huis.

De kosten kunnen vergoed worden via het PGB. voor meer informatie omtrent de vergoedingen klikt u op vergoedingen en tarieven.

Wilt u weten wat de individuele Creatieve Expressie sessies voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek via de link Info & Contact.